‘RM250 nak survive sebulan dengan 4 beranak, macam mana?’ – Beratnya dugaan saudara baru

Posted on

Actually aku dah banyak kali jumpa dia, cuma tak pernah tegur. Aku jumpa kat kedai makan kat masjid and so on. Time tu dia still boleh jalan macam biasa. 

Then selasa lepas bila aku habis kerja, aku memang selalu singgah kedai makan favourite yang dekat dengan area rumah aku. Time aku nak parking tu, aku nampak si Abdullah ni pandang lama je kat aku. Maybe sebab aku bawa macam kelam kabut kot. So aku ignore je lah.

Entah macam mana, aku spontan je panggil Abdullah tu “aney” then dia pandang. Aku suruh dia duduk dengan aku sebab aku nak tanya macam mana dia boleh accident. Dia pun terus nak bangun pegang tongkat bagai tapi sumpah struggle gila babi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *